Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αριστούχοι στις διαρρήξεις


Στο Περιστέρι, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,συνελήφθη, Γεωργιανός ηλικίας 44 ετών, κατηγορούμενος για «Εγκληματική Οργάνωση», «Κλοπές», «Πλαστογραφία» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών», ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμη συνεργοί του οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη.
Οι ανωτέρω είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και εισέρχονταν σε οικίες στην περιοχή του Περιστερίου, όπου αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Α΄ και Β΄ Τ.Α. Περιστερίου προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει συνολικά τριάντα εννέα (39) διαρρήξεις οικιών με την συνολική αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ.
2. Πρωινές ώρες της 7-4-2011, στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Ηρακλείου, συνελήφθη αλλοδαπός , υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας 22 ετών, κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου, είχε διαπράξει συνολικά επτά (7) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε αυτοκίνητων, από τα οποία αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα .
3. Βραδινές ώρες της 7-4-2011, στα Άνω Λιόσια Αττικής, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για «διακεκριμένες κλοπές».
Ο συλληφθείς παραβίαζε τις εισόδους καταστημάτων στην περιοχή των Ά. Λιοσίων, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα .
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Α. Λιοσίων προέκυψε ότι ο δράστης κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου διέπραξε ένδεκα (11) διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων.
4. Βραδινές ώρες της 5-4-2011, στις Αχαρνές Αττικής, από Αστυνομικούς του Α.Τ Αχαρνών συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας, κατηγορούμενος για «ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση» και παράβαση του Ν. «Περί Όπλων».
Ο ανωτέρω κατελήφθη να έχει διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια, η οποία με χρήση του τηλεχειριστηρίου τον εγκλώβισε εντός του οχήματος.
Από την έρευνα-προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αχαρνών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έτερο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, στην περιοχή των Αχαρνών, έχει διαπράξει συνολικά επτά (7) ένοπλες ληστείες, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων, από τους οποίους αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και ατομικά αντικείμενα.

απο: crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: