Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ



Παρά την κακοκαιρία και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην εθνική οδό σχεδόν όλης της χώρας, οι χαρατσοεισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες δεν τηρούν καν τις αποικιοκρατικού τυπου συμβάσεις παραχώρησης, και δεν καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι, συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια.
Παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, προκαλώντας παρακώλυση συγκοινωνίας στο βωμό του απόλυτου θεού τους, του κέρδους.
Έχουμε καταγγελίες από τα διόδια των Αφιδνών ότι οι ουρές έχουν φτάσει πολλά χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα.
Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα καθώς και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.
Έχουμε δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους οδηγούς!
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι πολίτες απευθύνονται στις Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" εκφράζοντας την αγανάκτηση τους, δεδομένου ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο ανάλγητο κράτος.
Φυσικά οι κρατικοί φορείς, δεν παρεμβαίνουν, δεδομένου ότι δε θα στρέφονταν σε καμία περίπτωση ενάντια στην κερδοφορία των αφεντικών τους, μεγαλοεργολάβων . Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, πλήθος διερχομένων οδηγών αυτοοργανώνονται και σπρώχνουν τις μπάρες αρνούμενοι το επαίσχυντο χαράτσι.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ, ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


www.oxidiodia.gr
www.denplirono.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: