Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΛΟΠΕΣ …ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ!!!


Chrysanthi Konstantakatou
προς τον κο τσιπρα κ τους<αλληλεγγυους>των 300 <μεταναστων απεργων πεινας>
παρακαλω πολυ,
ενημερωστε οσους συντροφους σας εκ των <απεργων>,υπεξαιρεσαν απο το μεγαρο Υπατια, ασημικα κ πορσελανες,να τα επιστρεψουν κ το θεμα θα θεωρηθει ληξαν. οπως γνωριζετε το κτηριο βιντεοσκοπειται.
ευχαριστω.
Χθες στις 10:35 π.μ.

Chrysanthi Konstantakatou
εαν δεν επιστραφουν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακα κειμηλια,
που <υπεξαιρεθηκαν> απο το ΜΕΓ.ΥΠΑΤΙΑ,
κατα την διαρκεια της παραμονης των 237<μεταναστων απεργων πεινας>,
θα ανεβασω στο you Tube τα καταγραφεντα videos.
Χθες στις 5:47 μ.μ.

Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου- ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία. Ειδικότερα αναφέρει: «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»

Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που έλειπαν από το Μέγαρο… Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια …

απο eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: